Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg vil stadig bli "syk" med vilje for å unngå hverdagen..

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente på 16 år og bur på hybel. Grunnen til at jeg flyttet på hybel var fordi jeg satser fotball, men nå vet jeg ikke helt hva jeg vil lengre. Jeg sliter med mat (jeg spiser og gulper det opp igjen når jeg kjenner maten i halsen) og jeg vet ikke om fotball er så viktig for meg lengre. (Eller jeg synst ikke fotball er så gøy lengre). Det som er problemet er at jeg er redd for å skuffe foreldrene mine, om å si at jeg vil flytte hjem igjen, også er jeg redd for å si det med maten, og jeg er redd for å flytte hjem igjen og angre noe så jævlig. Jeg føler at det er noe galt med meg, og jeg vil stadig bli "syk" med vilje for å unngå hverdagen.. hva gjør jeg? Jeg har det egentlig supert på skolen, folk liker meg og jeg trives stort sett. Men det er bare alle disse tankene som sliter meg ut. Jeg klarer heller ikke å fortelle folk om følelsene mine. Hva feiler meg?. Hvorfor kan jeg ikke snakke med folk om dette, og hvorfor klarer jeg ikke å ha det gøy med andre folk?

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer