Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Krangler med mamma. Vil endre samværsordning.

account_circle

SPØRSMÅL

hei foreldrene mine har vært skilt i rundt 8 år nå, og jeg har bodd 1,5 uke hos mamma og 0,5 hos pappa om gangen. begge har fått ny kjærester og barn, men rett før helgen så krangla jeg og mamma (som vi gjør ganske ofte nå) men denne krangelen var dråpen. så jeg bestemte meg for å begynne å bo 50/50 hos vær, men mamma har bare blitt mere sur på meg fordi jeg ikke har gjort det før. hun sier at jeg har mista mye tillit og at hun er skuffet over det siden hun har stilt opp mest for meg. samtidig så har hun nå begynt å små ignorere meg som når jeg kommer inn døra hjemme og sier "hei" så får jeg ikke svar det samme er det når jeg sier "hadde" hva skal jeg gjøre??

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer