Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten ditchet meg, nå vil jeg bare dø.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg går nå i tiende og livet mitt er ødelagt. Jeg får ikke sove. Til tider stopper jeg å spise, i håp om å få dø. Det er noen ganger det eneste jeg vil. Ofte sitter jeg å søker opp hvordan jeg kan dø fortest mulig og lettest mulig. Likevel det er en del av meg som gjør at jeg ikke kommer noe lenger enn det. Det var også en gutt. Han var den eneste personen som kunne få meg glad. Jeg elsket han og hatet meg selv. Han fikk meg til å like meg selv mere. Så ditcha han meg og sa masse dritt om meg og om det vi var. Hvor lite det betydde for han og at han ikke ville at vi skulle være venner. Nå har han begynt å holde på med en nylig bestevenn av meg. Begge går i samme klasse som meg. Dette gjør at jeg vil mindre på skolen. Pluss at jeg har blitt sendt hjem to ganger. Jeg sier ikke at det er hans feil at jeg har slitt med mange psykiske sykdommer. Selv om det kanskje er en utløsende årsak. Jeg er bare så desperat. Hva er vitsen med å leve? Jeg vil helst bare dø.

SVAR

Besvart 17.01.2018 10:23:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er sorg, og hvordan sørger man?

Sorg beskrives ofte som de reaksjoner vi får når vi mister noen eller noe vi er glad i. Mange tror at sorgen er verst med en gang etter tapet, men de fleste ungdommer forteller at det tar litt tid før de virkelig forstår hva som har skjedd og hvilke konsekvenser det vil få i livet.

 

Les mer
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
attach_file

Dette bør du vite om depresjon og vanskelige tanker

Livet kan være skikkelig dritt av og til. Newton har laga en film om dette, med 13 ting du bør vite om depresjon og vanskelige følelser.

 

Les mer
account_circle