Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hva kan jeg gjøre for å bli mindre trist?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, foreldrene mine har nettop skilt seg og det har ikke vært så enkelt for meg i det siste. Rett etter de hadde skilt seg så måtte vi avlive hunden våres på grunn av at vi ikke kunne ha den mer på grunn av skilsmissen. Jeg ble liksom helt knust av alt sammen, men når hunden våres ble avlivet da knakk jeg sammen... etter alt dette så har alt bare gått galt, jeg har ikke venner på grunn av de bare sårer meg og jeg har nettop funnet ut at jeg har en muskelsykdom. Jeg har ofte tanker om å ta livet mitt men jeg har ikke tenkt å gjøre det... men bare tanken dreper meg, jeg går til en psykolog men jeg trenger tips til hva jeg kan gjøre for og bli mindre trist!

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer