Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Foreldrene mine skilte seg for fem år siden og det er fortsatt vanskelig. 

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Mamma og pappa skilte seg for fem år siden. Posisjonen min under den skilsmissen har vært hard, mamma sin side om hvorfor de skilte seg er fordi hun mener at pappa var utro med henne med læreren min. Pappa sa ikke sin egen historie rett etter skilsmissen, fordi han mente det var det beste for oss tre barna. Pappa sin side av hvorfor det ble skilsmisse er at han ikke følte at forholdet mellom han og mamma ikke fungerte. Denne skilsmissen resulterte i at jeg måtte flytte fra alle vennene mine, og jeg fikk en sprekk i barndommen min. nå fem år etter at jeg har kommet inn på ny skole føler jeg at jeg fortsatt ikke passer inn helt. jeg har ingen nye venner som jeg tør å åpne meg for. Jeg klarer ikke å holde på følelsene mine. Jeg føler jeg vil gråte hele tiden, men klarer ikke på grunn av at jeg er redd for at det vil avgi en form om svakhet. Så jeg spiller veldig mye videospill for å holde følelsene mine på avstand. Dette resulterer i at jeg ikke får gjort lekser til skolen. Gutt 15

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer