Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Venn, forelskelse, sex, flørting

account_circle

SPØRSMÅL

hei jeg ble venn me en fra paralellklassen for ikke så lenge siden. vi flørtet litt på snapchat men var helt normale snakket ikke sammen kjente ikke hverandre i virkeligheten. vi var på fest og da klinte vi litt før når folk la merke til dette ble han bare sur og dytta meg vekk.vi var på fest noen uker senere og da snakket han med meg normalt og klemte meg imens folk så på, etterpå hadde vi sex og der va han så starta.vi ble enig om å ikke si dette til noen.plutselig dagen etter skriver han masse at han e lei seg osv men vil ikke si hva. han sier han ikke er sur på meg og det ikke har noe med meg å gjøre men jeg føler dette forsatt.når jeg spørr svarer han ikke utenom at han tenker og at jeg ikke skal bry meg og gi han oppmerksomhet.kan dette være fordi hab liker noen andre siden han har vert ltt på 2 andre og. han er egentlig veldig snill men plutselig blir han sur lei seg sint osv. har vert noe drama ellers og.hva burde jeg gjøre og sorry for jeg forklarer dårlig jeg er lei meg...

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer