Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Finnes det smertefrie måter å ta livet sitt på? Er det egoistisk?

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har et spørsmål. Finnes det egentlig smerteløse metoder å ta sitt eget liv, og som garanterer at man dør? Sånn teoretisk sett. Jeg har hørt at hvis man får en overdose av sove piller,så er det ikke sikkert at det ender fatalt, og at man kan for eksempel få problemer senere i livet. Men jeg har hørt at karbonmonoksydforgiftning ikke gjør vondt, det kan hende at jeg tar helt feil. Men gjør det? Og til slutt lurer jeg på Hvorfor noen synes at det er egoistisk å ta selvmord? Er det så galt å ta sitt eget liv, hvis man bare har det vondt uansett. Det er jo ikke akkurat lett å bestemme seg for å ta sitt eget liv. Disse spørsmålene er kanskje litt vanskelige å svare på, så jeg beklager på forhånd. Takk.

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer