Hopp til hovedinnholdet

Jeg lurer på om vi skal be en vi ikke liker i bryllupet vårt

Jente 20 år
 

Spørsmål

Jeg og min kjære skal gifte oss neste år. Men vi har ett problem vdr dette. Det har seg sånn at hans lillesøster (som jeg er veldig glad i) har en kjæreste som ikke er så veldig hyggelig . Vi har møtt han to ganger, men han er så spydig og tar seg veldig til rette. Kjæresten min er odelsgutt og skal ta over gården og noen hytter som følger med. Han kjæresten til søstera skryter sånn av at HAN skal være på hyttene og generelt driter i oss. Han breier seg noe sykt. Han adda også alle i familien der på face, bortsett fra meg.. selvom jeg har prata med han når vi er hos foreldrene samtidig. Problemet er, skal vi invitere han? Søstera hans skal være brudpiken min bla. Vi vil ikke invitere han men vi er redde søstera skal klikke. Han hater jo meg ganske tydelig og han manipulerer foreldra deres noe sykt. Vi hatet han, både jeg og kjæresten. Ingen vet det og vi må absolutt ikke snakke med foreldra/søstera. De sladrer mye og da blir det drama. Hva skal vi gjøre? gruer meg til den store dagen.

Besvart 16.04.2018 19:52
 

Svar
Hei

Så fint du skriver til oss når du har det vanskelig. Og gratulerer med giftermålet som kommer. Jeg forstår at dette er en vanskelig avgjørelse å ta. Dette er deres store dag og det er trist å grue seg til den slik du nå opplever.Jeg forstår det er vanskelig å snakke med søsteren til kjæresten din om dette . Men hvis dere ikke velger å be han vil dere jo mest sannsynlig måtte snakke om dette da hun kommer til å lure på hvorfor. Så det kunne kanskje være lurt å sette seg ned med søsteren til kjæresten din og snakke med henne alene om hva dere føler rundt dette? Dere kan jo forklare at dere ikke kjenner han så godt enda. Dere har også et valg der dere kan be han og tenke at dere skal fokusere på andre og dere selv denne dagen. Dersom det kommer mange andre gjester kan dere jo ha lite med han å gjøre denne dagen. Dere har møtt han to ganger slik du sier og kanskje han roer seg litt ned og fremstår som en hyggeligere gutt etterhvert som dere blir kjent med han? Kanskje var han usikker da dere traff han de to gangene og følte han måtte tøffe seg? Noen ganger kan det jo være fint å la tvilen komme noen til gode og kanskje blir man positivt overrasket. Lykke til.

Vennlig hilsen fra Familieterapeuten

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Trist gutt (colourbox.com)

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer

Noe som plager deg i forholdet? Snakk om det!

Trist jente krangler med kjæresten (www.colourbox.com)

For at et forhold skal fungere, er det viktig å kunne snakke med hverandre - både om det som er fint og om det som er vanskelig.

Skrevet av ungdomsjournalist Julie

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Psykisk / følelser
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om psykisk / følelser