Hopp til hovedinnholdet

Jeg liker å være alene, vet ikke hvorfor jeg har blitt sånn?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

jeg vet ikke om dette er rett sted å skrive dette,jeg er heller ikke så sikker på når dette begynte kanskje ett år?? men jeg liker å være alene,vet ikke hvorfor men har vært ganske ille nå i det siste.. vennene mine spør meg om jeg vil bli med på ting,og med en gang jeg får det spørsmålet så tenker jeg i hodet mitt at jeg ikke vil. jeg sier at jeg blir med,men jeg planlegger ikke å dra ...er sykt rart men jeg vil liksom ikke si nei, isteden for at jeg sier nei så svarer jeg dem ikke på flere timer og sier at jeg har sovnet, de fleste gangene sover jeg faktisk. men når jeg bestemmer meg får å dra til en venn så må jeg faktisk tvinge meg selv og jeg angrer med en gang jeg er på vei dit og jeg drar som regel etter 2-3 timer og kommer med en dum unnskyldning . og jeg HATER å sove borte .. ender ofte med at jeg drar midt på natta imens de sover. jeg skjønner ikke hvorfor jeg har blitt sånn ?? i fjor var jeg ute hele tiden ,men nå vil jeg bare være alene, er ikke deprimert eller noe sånt

SVAR

Besvart 30.04.2018 13:40:32
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sjenert eller sosial angst?

Føler du deg nervøs og anspent rundt andre? Det er vanlig å være sjenert, men når det er til hinder i hverdagen kan det utvikle seg til sosial angst.

 

Les mer
attach_file

Ikke så gode venner lenger?

Var du sammen med bestevennen din hele tiden før, men ser han/henne nesten aldri nå? Fortvil ikke. Du kan alltid redde vennskapet.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse.

 

Les mer
attach_file

Ensomhet og dårlig selvfølelse kan henge sammen

Du føler deg ensom. Tanker om at du ikke kan bli likt av noen kommer snikende. Du begynner å tro på dem. Du er igang med er den lave selvfølelsens vonde sirkel.

 

Les mer
attach_file

Ensom? Du er ikke alene!

De fleste føler seg ensomme på et eller annet tidspunkt i livet. Du kan føle deg ensom når du er alene, men også sammen med andre mennesker.

 

Les mer
account_circle