Hopp til hovedinnholdet

Føler jeg ikke kan slå opp siden vi har hatt sex

Gutt 16 år
 

Spørsmål

Jeg er en 16 år gammel gutt som har seriøst et problem, probleme mitt er at jeg var veldig forelsket i en jente(1år) å jeg tenkte på henne hele tiden, å for 2 måneder siden ble vi sammen. Jeg var like forelsket den første måneden, Men nå har jeg ikke følelser for henne lengere. Jeg føler jeg ikke kan slå opp nå siden vi har hatt sex 2 ganger pluss mye andre seksuelle ting, jeg føler jeg ikke kan slå opp nå(at det er for seint) hjelp meg hva skal jeg gjøre?? Svar kjapt plis

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Skjønner at dette er en vanskelig problemstilling, kanskje litt absurd og siden du har vært forelsket i henne så lenge.

Det kan hende at du vil få følelser for henne igjen snart, men at du har mistet dem nå, siden du har fått det du har ønsket. Når man får det man ønsker, kan man noen ganger stå igjen med et slags antiklimaks, eller en tomhets følelse, som gjør at du ikke er så fornøyd med henne likevel. 

Dette er en teori, den behøver ikke å stemme, men jeg anbefaler deg å tenke igjennom dette. Kanskje slår du opp med henne også angrer du intenst etterpå. 

Hvis følelsene ikke kommer tilbake og du har mistet de helt, må du slå opp. Dette er vanskelig, uansett. Spesielt blir det vanskelig når dere har hatt sex, og har vært sammen i relativt kort. Det kan jo da kanskje virke som at du har utnyttet henne litt. 

Likevel er det ikke noe vits i å vente hvis du ikke har følelser for henne. Det er vanskelig, men anbefaler deg bare å fortelle henne sannheten. At du har likt henne lenge, at du nå har mistet følelsene og at du er veldig lei deg for det.  

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Trist gutt (colourbox.com)

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Psykisk / følelser
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om psykisk / følelser