Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Vært mye syk, rar i hodet, svimmel, uten å være svimmel, vondt i kroppen.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Vet ikke om dette er riktig tema å stille under men ja. I det siste har jeg vert mye syk, jeg har vært så rar i hodet en følelse av å være svimmel uten å være svimmel og tung i hodet. Jeg har hatt vondt i kroppen men dt har jeg ikke så ofte. Sliten og slapp og kvalm. Jeg sliter med helseangst eller har ikke fått påvist å ha hatt det. Men jeg er mye redd for å være syk går å tenker hele tiden på at jeg skal dø, eller bli syk og ser ikke noe fremtid siden jeg hører stemmer i hodet som sier jeg skal dø snart. Jeg er så lei av alt jeg går glipp av på grunn av at jeg er mye dårlig form. Men jeg har vært til legen og tatt dunge blodprøver men fant ingen ting. Så snart vet jeg ikke hva jeg skal gjøre?

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer