Hopp til hovedinnholdet

Jeg klarte ikke å kysse eksen min, hvorfor ikke det?

Jente 14 år
 

Spørsmål

Slo opp med kjæresten for noen mnd siden. Angrer sykt i etter tid, tror jeg? Vet helt ærlig ikke hav jeg føler for han siden, jeg elsket personligheten å han va best! Men det var bare det at vi var sammen en stund men jeg greide ikke kysse han, for meg er vel ikke et forhold noe uten å ha kysset. Litt rart.Hadde lyst men fikk det virkelig ikke til har jo aldri gjort det før å han ville hooke. Aner ikke hvordan heller! Men det var som om at noe hold imot vær gang jeg prøvde å nerme meg han.Men lurer på om det kan bety at jeg er skeiv eller liksom hvorfor jeg ikke greier å kysse med en jeg vil gjøre det med.

Besvart 13.06.2018 17:57
 

Svar
Hei jente 14!

Takk for spørsmål.

Det kan være mange grunner til at en ikke har lyst til å kysse noen. Enkelte ganger er en veldig glad og forelska i noen, men kjenner likevel det er riktig å ikke kysse eller kline enda og derfor vil vente til en kjenner seg helt klar og er sikker på at dette er den rette. 

Andre ganger kan det være at en ikke liker noe ved personligheten eller utseendet til den en er sammen med. 

Noen ganger kan kjæresten røyke, bruke snus eller gjøre andre ting, slik at han får dårlig ånde og det lukter vondt fra munnen. Da vil en heller ikke kysse.

Men, det kan også være at en kjenner seg urolig fordi en ikke helt vet hva en skal gjøre og hvordan en kysser. En kan være redd for å ikke gjøre det bra nok, slik at kjæresten ikke synes en er flink eller at han ikke skal like måten en kysser på. Er en redd for at noe sånt skal skje, er det like greitt å la være.  

For mere informasjon, kan du lese vedlagte artikerl. 

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen sexologisk rådgiver, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kjærlighetssorg

Jente med knust hjerte (colourbox.com)

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hjertet ditt blir knust. Alt føles svart og trist. Hvordan skal du klare å komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

Les mer

Ulik kåthet – forskjell i seksuell lyst

Par har problemer i senga (colourbox.com)

Hvor mye lyst man har på sex, kan være ulikt. Hvis en av partene i et forhold ønsker å ha mye seksualitet, mens den andre ikke har så stor seksuell lyst, kan det bli problemer i parforholdet.

Les mer

Er du lesbisk, bifil eller homofil?

Flagg i regnbuefarger

Eller lurer på om du kanskje er det? I ungdomstida prøver man å finne ut hvem man er, hvordan man skiller seg fra andre eller hva som er spesielt med akkurat meg.

Les mer

Kyss!

Kysser (colourbox.com)

Kyss kan være et lite nuss på truten, et høflig smask på hvert kinn eller et lidenskapelig møte mellom to munner. Lær, øv og bli en god kysser.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Psykisk / følelser
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om psykisk / følelser