Hopp til hovedinnholdet

Bør jeg fortelle hans kjæreste at han er på tinder og søker andre jenter?

Jente 18 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg fikk kontakt med en gutt på tinder da jeg var i utlandet. Vi pratet gjennom sosiale medier og facetime en gang over flere dager. Etterhvert begynte vi å snakke om at vi kanskje skulle treffes. Meldingene hans var flørtete og det var veldig tydelig at hans intensjoner var litt mer enn å bare treffes for å si det sånn. Gjennom instagram har jeg i ettertid fått greie på at han har og hadde kjæreste. Jeg har sendt en melding til denne gutten på Instagram om at det han gjorde ikke var greit (med mindre de har en form for åpnet forhold eller noe). Han blokkerte meg og jeg tviler på at han vil komme til å fortelle henne om det. Jeg vet nå brukernavnet til kjæresten hans og jeg er usikker på om jeg burde fortelle henne det. Jeg har også bildebevis. Hadde det vært meg så ville jeg satt pris på å bli informert om at kjæresten min hadde vært utro. Jeg kjenner jo egentlig ingen av dem. Det skjedde jo ikke noe, men det var ikke langt unna. Hva er det rette å gjøre?

Besvart 16.08.2018 09:26
 

Svar
Hei

Takk for at du skriver til oss i ung.no.

Dette er vel ikke greit! Men finnes ingen fasitsvar for.

Jeg synes du skal gjøre akkurat det du føler for. 

Tinder er først og fremst for single. Hvorfor skal du like mennesker der inne når du kan bruke tid på å «like» din kjæreste og videreutvikle forholdet?

Her kan du lese mer fra BYAS: Greit å være på Tinder hvis du har kjæreste?

Håper at du fikk litt hjelp til å ta en avgjørelse på hva du ønsker.

Lykke til!

 

Vennlig hilsen Helsesøster ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærester (colourbox.com)

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Men hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?


Skrevet av ungdomsredaksjonen

Les mer

Nettkjærester

SMS-flørting (colourbox.com)

Noen har kjæreste de bare har pratet med på nettet. Det kan være fint, men det kan også by på noen utfordringer. Vet du hva du bør tenke over hvis du har nettkjæreste?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Psykisk / følelser
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om psykisk / følelser