Hopp til hovedinnholdet

Komme meg over henne

Gutt 15 år
 

Spørsmål

Hei En person som jeg var sammen med slo opp med meg for et par uker siden. Vi går i samme klasse, så jeg viste at det kom til å bli ganske kleint uansett når vi begynte igjen i dag. jeg liker henne fortsatt mye, har forsøkt å overbevise meg selv om at d bare er som venn, og at jeg ikke lenger er forelsket i henne. men jeg tror egentlig jeg er det. Vi var veldig gode venner før vi ble sammen, syntes hvertfall jeg, og jeg håpte at det kom til å fortsette sånn. Jeg vet at hun snakker mye med de andre guttevennene mine, hvertfall en av dem på så godt som samme måte som hun snakket mye med meg før vi ble sammen. Så derfor har jeg følt meg ganske ille på grunn av det, uansett hvor mye jeg prøver å ikke være sjalu. Hun snakket kanskje selvsagt mye mer med de andre guttene i klassen enn med meg i dag. Har dere noen tips til hvordan jeg kan kommer over henne og hvordan jeg kan få bort sjalusien?

Besvart 27.08.2018 08:46
 

Svar
Hei

Hei, 

 

Så leit å høre at dere ikke er sammen lenger. Jeg skjønner at du vil fortsette å ha henne som venn, men dette kan også være vanskelig. Spesielt kanskje nå i starten? Jeg tror den beste måten å komme seg over dette på, og bli kvitt sjalusien, er å la tiden gå. Det kommer til å være vanskelig og tøft, men dette går over med tiden. Det er kanskje vanskelig å tror på, men det går over til slutt. I mellomtiden, så tror jeg at det er lurt å gjøre ting du synes er gøy! :-) Om du driver med en idrett, eller noe annet du synes er kult, så hold på med de tingene. Være med venner, og snakk med noen du stoler på om hva du tenker og føler. Om det er venner, familie eller helsesøster på skolen, så er det viktig å snakke om hva man tenker og føler :-) Under er noen lenker som jeg håper kan være til hjelp! 

 

Lykke til! 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kjærlighetssorg

Jente med knust hjerte (colourbox.com)

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hjertet ditt blir knust. Alt føles svart og trist. Hvordan skal du klare å komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

Les mer

Hvordan takle å bli avvist?

Gutt sitter i en trapp og er deppa (colourbox.com)

Er du betatt av eller forelsket i en som ikke gjengjelder følelsene dine? I denne artikkelen får du tips til hva kan du gjøre!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Psykisk / følelser
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om psykisk / følelser