Hopp til hovedinnholdet

Jeg har sloss med eksvenninner p

Jente 13 år
 

Spørsmål

Idag kranglet jeg og noen venninner med tre av eksvennene mine, og tilslutt begynte vi å sloss. Vi fikk melding hjem, og foreldrene mine ble skikkelig sure og kjefter på meg hvert andre minutt! Jeg får nok og i morgen kommer de til å kjefte mye mer! Og jeg må si unnskyld til de idiotene, men det var faktisk de som begynte! Hva kan jeg gjøre for at foreldrene skal slutte å kjefte og hvordan jeg kal løse opp saken? Dette er krise!!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Jeg skjønner at dette oppleves fælt, og det er heller ikke bra. Samtidig er det fullt mulig å løse. Jeg tenker at dere alle må snakke sammen, og at foreldrene dine og skolen også er med. Vær ærlig med foreldrene dine, fortell at du synes dette er fælt og be  om at de hjelper deg til å få løst opp i dette. Det er viktig å løse disse tingene med en gang slik at det ikke får utvikle seg og bli enda mer fastlåst konflikt. Lykke til. 


Vennlig hilsen helsesøster, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

10 gode tips (ung.no)

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Det kan oppleves som rart, dumt, merkelig og til og med skremmende. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

Les mer

Bruk Konfliktrådet

Hender (colourbox.com)

Konfliktrådet hjelper vanlige mennesker i en konfliktsituasjon, helt gratis. Meglere fra konfliktrådet hjelper deg å finne en løsning på alle typer konflikter - uten at det kommer på det ordinære rullebladet.

Les mer

Konflikter kan løses

Konfliktrådet

Han sier han skal banke skitten ut av meg. Hva skjer om butikken finner ut at jeg har stjålet? Sykla inn i en bil, og det ble merker. Ble trua, men saken ble anmeldt.

Mange får hjelp av konfliktrådene. Vi har samlet noen typiske spørsmål og svar her.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sorg og krise
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sorg og krise