Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Kjæreste som slår og er slem. Truer med å ta livet sitt hvis jeg slår opp.

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg og kjæresten min har vært sammen i over 1 år og 7 måneder, og vi har det noen ganger fint sammen. Men han er ikke snill mot meg, han slår meg og kommenterer veldig mye stygt til meg. Jeg har sagt ifra mange ganger, men han gjør ikke noe med det. Jeg har prøvd å slå opp med han, men da sier han at han kommer til å ta livet sitt. Det er selvfølgelig noe jeg ikke ønsker, men jeg kan ikke være kjæresten hans fordi han er veldig slem mot meg. Vi har det fint sammen i perioder, men det er noen perioder der vi ikke har det noe bra og der han slår meg og er veldig frekk. Han betyr veldig mye for meg så jeg vil ikke at han skal ta livet sitt, men jeg kan ikke være kjæresten hans lenger. Hva burde jeg gjøre?

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer