Hopp til hovedinnholdet

Sliter med ensomhet

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! I juni ble jeg ferdig med vgs, og jeg drar inn i Forsvaret i januar. Problemet mitt er at jeg sliter veldig med ensomhet, og dette har blitt superille de siste 5 mnd. Jeg føler meg helt tom hele tiden, også når jeg er på jobb (barneskole), noe som er utrolig slitsomt. Jeg klarer bare å få bort denne følelsen når jeg er med venner, og jeg er generelt en ekstremt sosial person, men i det siste så synes jeg at det har blitt så ille at det begynner å bli en slags byrde. Flere av dem vet hvordan jeg føler meg. Jeg tror en del av at dette har blitt sånn er at jeg det siste året hatt en greie med en fyr som jeg forelsket meg i før det ble avsluttet i august. Jeg har valgt å fortsette kontakten og er redd for at om jeg kutter kontakten så blir det verre. Spørsmålet mitt er hva jeg skal gjøre, for jeg ser ikke for meg at dette blir å gå bort av seg selv, og jeg vil ikke ha det slikt lengre. Jeg har slitt med ensomhet i mange år, men det er først nå at det har vært så ekstremt.

SVAR

Besvart 01.11.2018 19:24:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Ensom? Du er ikke alene!

De fleste føler seg ensomme på et eller annet tidspunkt i livet. Du kan føle deg ensom når du er alene, men også sammen med andre mennesker.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle