Hopp til hovedinnholdet

Lurer på hvordan få medisiner mot det hun sliter med.

Jente 18 år
 

Spørsmål

Hei Jeg går til dps og har slitt med depresjon og angst i 3 år. Psykiater min spurte om hva som kunne ha hjulpet meg til å bli bedre , og når jeg sa medisiner så var ikke h*n enig. Psykiater vil gi meg en medisinfri behandling . Jeg har panikkangst Og får flere anfaller på dagen og dette har gjort som at jeg ikke har dratt på skole på tre uker . Jeg vil få stoppe dette og trenger medisnee men jeg får ikke. Jeg klarer ikke mer, er så deprimert at jeg vil dø. Hva kan jeg gjøre for å få medisiner . PS: jeg vet medisiner ikke vil fjerne angsten.

Besvart 09.11.2018 10:54
 

Svar
Hei

Dersom du har depressive plager, i tillegg til panikkangst, så vil dette være noe som man kan behandle medikamentelt. Dette er noe psykiateren din vil kunne hjelpe deg med så mitt råd til deg er at du snakker med din behandler om det du sliter med av depressive plager. Sammen vil dere kunne finne en løsning slik at du både blir mindre deprimert og får mindre panikkangst.

Jeg legger ved noen artikler her til deg som jeg håper du kan kikke litt på.

 

Med vennlig hilsen psykologen

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Panikkangst

Jente får angst på gata (colourbox.com)

Panikkanfall er noe alle kan oppleve å få. Det er ikke farlig, men veldig ubehagelig. Har du litt mer kunnskap om hva som skjer i kroppen ved panikkanfall, kan det være til hjelp.

Les mer

Depresjon og negativ tenkning

Gutt tenker

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

Les mer

Depresjon og selvmordstanker, hva kan du gjøre?

13 ting du må vite (nrk.no)

Livet kan være skikkelig dritt av og til, kanskje spesielt for ungdom. Newton har laga en film om dette, med 13 ting du bør vite om depresjon og vanskelige følelser.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Psykisk / følelser
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om psykisk / følelser