Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg har det vanskelig hjemme og er deppa hele tiden, hva gjør jeg?

account_circle

SPØRSMÅL

Eg har det litt vanskelig hjemme for eg er veldig lei meg og deppa heile tida , og mamma pleier og jobbe seint Anna kver uke og nor ho kommer hjem så er ho avotil sur og sliten, og vist eg spørr om noe så blir ho bare sur og kjefter, og Det gjør det bare verre. Og eg føler at eg liksom ikke kan snakke med mamma om det + eg har hat vanskelige tider nor eg va liten for pappaen min to selvmord men eg var bare 9 da så eg forsto ikke så masse da men no forstår eg og no e alt verre og eg veit ikke ka eg skal gjere . Og eg har snakka med helsesøstra om det men no då eg har begynt på ongdomskulen så er jo helsesøstra aldri der , og eg har snakka med venner og sont men dei forstår ikke heilt kordan eg har det , Og avotil så veit eg ikke om eg greier meir. Og eg har kutta meg og sont før men eg prøver å slutte for eg prøver å like meg sjølv og kroppen min men der er litt vanskelig avotil da :( Dette er heilt anonymt ikke sant?

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer