Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Til tider har vi lite mat hjemme, hva skal jeg gjøre for å ikke være sulten

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Vet ikke hvilket emne jeg skulle ta dette i, så tok bare noe. Jeg gråter ofte, og mest når det er en time lenger på skolen. Har startet på ungdomsskolen og går til 15.30 hver onsdag og torsdag. Til tider har vi lite mat hjemme når jeg kommer hjem fra skolen disse dager og er sulten etter 2 timer med gym. Jeg pleier å gråte når jeg kommer hjem siden jeg er sulten. Jeg får ikke lyst på mat etter det fordi det er dårlig utvalg av mat hjemme. Middag er ikke om flere timer fordi søstrene mine går på fotball og håndball. Det er egentlig bare brød med pålegg eller ikke som jeg kan velge. Og jeg har spist brød i over halve livet mitt og begynner miste matlysta for det. Jeg går ofte uten å spise i 6 timer, også uten å drikke pga. jeg ikke vil ha noe å drikke imens jeg ikke får spist ordentlig. Jeg drikker lite ellers. Har du/dere noen tips til hva jeg burde gjøre for å få tilbake matlysten eller ikke være så sulten etter skolen. Har bare med 2 skiver i matpakken hver dag.

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer