Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hvordan kan jeg trene når jeg har problemer med kneet?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg pleide å være veldig aktiv, spilte mye fotball å trente på treningssenter. Så måtte jeg operere kneet å kneet ble seffølgelig ikke noe bedre, man kan si at det ble værre. Jeg gikk på noen ppiller som gjorde at jeg la så sinnsykt på meg, så jeg måtte slutte på dem. Jeg veide før 59kg å veier nå 74kg. Jeg spiser ikke usunt, å går heller ikke på ppillene lenger. Har fått strekkmerker over alt, å jeg legger bare mer å mer på meg. Hva skal jeg gjøre, jeg klarer snart ikke mer. Tørr ikke vise meg på skolen, har aldri lyst å dra ut på fest med vennene mine lenger fordi jeg ser ikke bra ut i noen ting. Jeg går bare i svarte bukser å hettegensere fordi jeg tørr ikke gå i noe annet. Jeg har veldig lyst å starte å trene igjen men er utrolig begrenset for hva jeg kan gjøre pga kneet. Sitter ofte å griner etter en joggetur som jeg sjeldent tar fordi det er så vondt. Legene vet ikke hva de skal gjøre med det. Håper på svar fort, orker ikke leve hvis jeg fortsetter å legge på meg.

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer