Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg lurer på om jeg sliter med angst eller depresjon eller noe lignende.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Jeg er enn gutt på 20 år.

I over 1 måned nå har jeg hatt noen problemer som jeg ikke er helt sikker på hva er.Det føles som ting jeg likte før er bare helt meningstløst og det føles som om ingen ting i hele verden kan få meg frisk igjen,

Så har jeg så mange tanker som går ut på og finne ut hva som feiler meg, og når jeg begynner og tenke sånn så kan det ende med att jeg får mange rare og plagsomme tanker som får meg til og miste alt håp, tankene kan også gå ut på att jeg tenker over hva jeg tenker på osv, så kan jeg tenke att jeg vil slutte og tenke sånne ting meg jeg bare fortsetter.Har også slitt litt med tvangs tanker, i noen år.Og det som er rart er att ofte om kveldene så forsvinner alle mine problemer og jeg blir bare lykkelig og rolig på enn måte.Jeg lurer egentlig bare på hva dette er, er det deprisjon eller angst, eller er det noe annet?
account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer