Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg bor hos kjæresten, men stoler ikke på ham, er redd og deprimert.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei.2018 så hvar det ett dorlig år for meg. Jeg og min søster vi bode i ett hus sammen. Vi fikk hjelp av nav får å kjøpe det. Vi har 2 søte hunder. Jeg hadde en kjæreste også som jeg bodde med før, og vi hvar forsatt sammen når jeg bode med min søster. For jeg og min kjæreste kranglet mye som sleit mye på forholde. Så når det gikk mot høst så kranglet jeg og min kjæreste. Så slo han opp 2 ganger med meg den måneden. Og vi hadde samleie sellom vi bare hvar venner. Hadde det så forferdelig vont. Så ble vi sammen igjen og vi har ikke kranglet enda. Men det virker ikke som han har noen fram tids planer heller. For han er litt mamma og pappa dalt. Noe som irriterer meg litt. Og har hatt lyst på barn siden jeg hvar 18. Og jeg slitter med laft stoff skifte. Og etter han slo opp 2 ganger. Så har jeg hatt problemer med å stole på han. Så har vært deprimert over det. Jeg bor med han igjen nå. mens jeg må betale hus leia på det huset.der min søster bor. Tør ikke å dra noen steder fordi jeg er red

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer