Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Har vært deprimert siden 8. klasse, ingen motivasjon til skole/jobb. Råd?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, er 18 år og ble diagnostisert med depresjon i 8. Klasse som fortsatt er like ille. slutta med skole etter ungdomsskolen etter utrolig mye fravær. Har ikke gjort noe som helst med livet uten om å game å se på Netflix de siste årene og foreldre begynner å bli rimelig lei. Starta på folkehøgskole i høst da jeg ble truet med å bli kastet ut hjemme fra hvis jeg ikke starta på skole eller fikk meg jobb da jeg ble 18, men det går veldig dårlig der. Og står nå med samme trussel når jeg er ferdig på folkehøgskolen. Har null motivasjon til å starte å jobbe uansett hva det er, kunne blitt tilbudt drømmejobben og jeg hadde fortsatt takket nei. Og kommer aldri i livet til å starte på skolen igjen. Så tror jeg skal bli uteligger, komme i fengsel eller ta livet mitt n år jeg er ferdig på folkehøgskolen, hvis jeg i det hele tatt klarer å gjøre ferdig året.

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer