Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg har psykiske problemer og det går utover forholdet. Hva gjør jeg?

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er en gutt på 18 år og har vært sammen med kjæresten min siden jeg var 15. Jeg har masse psykiske problemer og sliter mye med egne ting noe som har påvirket og fremdeles påvirker forholdet vårt veldig. Vi bestemte oss for at vi ble kjærester bare 1 uke etter at vi møtte hverandre for første gang og vi er begge enige om at vi gikk litt fort frem men at det var værdt det. Nå sliter vi mye, eller rettelse jeg sliter mye. Jeg klarer ikke å gjøre henne glad og hun sier at hun ikke vet hva hun føler lenger. Jeg føler meg som en forferdelig person og vet ikke hvordan eller hva jeg skal gjøre for å fikse opp i ting. Jeg er også i militæret så jeg får ikke muligheten til å være sammen med hun. Og vær gang vi snakker sammen på telefonen så begynner jeg å gråte fordi jeg tenker på hvor mye jeg elsker henne. Jeg blir helt knust av tanken på at det kanskje er i ferd med å bli slutt. Hva kan jeg gjøre for at hun skal elske meg slik hun pleide?

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer