Hopp til hovedinnholdet

Føler meg tom hele tiden og ingen motivasjon

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

for noen år siden fikk moren min kreft, i samma periode begynte jg og miste min da værende bestevenn. Når jg mista henne hadde jeg ingen på skolen, fordi jg ikke like å snakke med fremmede. Så i ca et halvt år var jeg så å si alene hver dag på skolen. Jeg husker ikke så mye fra den tiden bortsett fra at det var da jeg ble kjent med min nå værende bestevenn. Jeg huske også at jeg nesten ikke spiste på den tiden. Det meste jeg spiste om dagen da var 2-3 gullerøtter og litt middag. Og sånn holdt jeg på i nesten 1 år. Men så ble det bedre. Og lixm når jeg er på skolen og sånt er jg ikke alene, men når jeg prøver og snakke er det enten ingen som følger med og jeg føler at ingen egt bryr seg, eller så følger alle med og jeg føler at jeg blir kvelt, pulsen stiger og jg begynner å skjelve. Jeg er lixm aldri like glad som før, og føler meg egt ganske tom hele tiden og Har veldig lite motivasjon til ting. Dt r ikke sånn hver dag, men nesten. Og jeg orker snar ikke mer

SVAR

Besvart 12.01.2019 12:06:19
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle