Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg er en veldig følsom person, og alt kommer på kvelden. Tips?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har det ganske stressende nå for tiden. Det er litt forskjellige grunner, men jeg er en veldig følsom person og det går utover mye av det som skjer for tiden. Jeg liker en gutt og mange mener ikke er noe i det hele tatt. Og når jeg får høre slike kommentarer som «liker du HAN» «ehh.. han er stygg» osv... blir jeg veldig lei meg og stresset på en gang i ettertid. Jeg prøver å si at jeg ikke synes det var noe hyggelig sagt men da får jeg bare høre «ro ned litt, alle har forskjellig smak» osv... også når jeg blir sur på foreldrene mine eller søsknene mine begynner jeg å gråte og blir veldig stresset. Jeg blir også stresset, hvis jeg gruer meg til en prøve og ikke har fått øvd så mye. Men problemet mitt er at alt kommer på en gang. Det kommer på kvelden når jeg ligger i senga og skal sove. Jeg tror det er fordi da har jeg god tid til å tenke og da kommer alt på en gang og jeg begynner å gråte og klarer ikke sove. Dette skjer daglig. Jeg lurer på om dere har noen tips eller noe?

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer