Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten tar ikke initiativ til å finne på ting, råd?

Jente 17 år
 

Spørsmål

Har en kjæreste som jeg møtte for ca 2 mmd sidene, og han var kjempesøt med meg, kjøpte smykke til meg og han har sagt at han elsker meg til meg, men nå i det siste, ca 1 uke etter at vi ble sammen, har han sagt at han må prioritere trening og jobb, men samtidig har eg merket at han sitter hjemme å spille på PC sin. Han sier at han ska si ifra når vi kan være ilag igjen, men nå har det gått 5 dager Siden eg har vært med han... føler at vi glir litt fra hverandre og eg vet ikke hva eg skal gjøre, det er rart at han oppfører seg sånn siden vi alkuratt har blitt sammen...

Besvart 28.01.2019 15:54
 

Svar
Hei

Jeg skjønner at du blir usikker av dette. Mitt tips er at du snakker med han om det. Si hvordan du føler det, og at du ønsker å jobbe med forholdet. Det kan også være lurt å forklare hva du ønsker, og hvorfor. Samtidig bør du lytte til hva hans ønsker er. Det kan hende han har behov for en del egentid, og da er det viktig at dere møtes på midten :)

Om det ikke blir bedre etter samtalen, kan du jo vurdere om dere passer sammen eller ikke. Artiklene under gir flere råd og tips. Ønsker deg lykke til!

Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærester (colourbox.com)

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?


Skrevet av ungdomsredaksjonen

Les mer

10 tips for et godt forhold

Kjærestepar (colourbox.com)

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Mange tror kanskje at det å få en kjæreste er den mest krevende delen, men å opprettholde et forhold kan være like utfordrende. Så hvordan gjøre det?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Psykisk / følelser
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om psykisk / følelser