Jeg sliter med spising og angst for andre og har selvmordstanker. Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Jeg sliter med spising og angst for andre og har selvmordstanker.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg vet ikke hvor jeg skal begynne! Jeg vil ta kontakt med hjelpetelefon men vil helst sende mld. Jeg sliter med spising, angst for andre når det er mørkt, redd for at folk ikke liker meg osv. Alt er bare surr og enkelte ganger vil jeg ikke leve tanker som, du er stygg, hva feiler det deg, æsj ikke spis godteri da får du mer kviser og jeg mener at jeg ikke har så mye kviser en bare 3-4 her å der, hvordan kan jeg ta selvmord men det som stopper meg er lillesøss og hunden min. IG at jeg blir å få vondt jeg hater smerte. Hver gang jeg tenker på hunden men og lillesøss som aldri mer får se meg får meg til å begynne å gråte!!! Samtidig har jeg en venn som sliter og vil ta selvmord og er nå i krangel med en venn Samtidig flytter vi på Mandag. Hva kan jeg gjøre?!!!!!!

account_circle
AKTUELT NÅ

Føler du deg urettferdig behandlet på skolen?

Blir du ikke sett i timene? Får du dårligere karakterer eller flere anmerkninger enn du synes du fortjener? Her er en oversikt over hva du kan gjøre for å løse problemet.

Les mer

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

Les mer