Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg er lite sosial, mye på telefon, irritert og sint. Deprimert?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei De siste 2 årene har jeg vært veldig veldig ofte sint og blir fort irritert på venner og familie,det blir derfor mange krangle,er heller aldri ute og sosialiserer med vennene mine og har heller ikke særlig interesse for det, vil kun være hjemme på telefonen. Jeg prøver så hardt jeg kan å være positiv og se livet på en bra måte, men uansett hva jeg sier og gjør får jeg alltid kommentarer på at jeg må smile mer og være positiv, det er enklere sagt enn gjort. Har tenkt nå i det siste om jeg kanskje har depresjon. Men vet ikke om det er 100% sikkert, så derfor, hvordan kan man finne ut om man har depresjon for sure, og om det er noe som kan hjelpe meg og bli «vanlig» igjen. Vil ikke snakke med helsesøster eller psykologer for å dra inn familien, vil spare de for dette.

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer