Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg føler press på meg fra alle steder og at ingen forstår.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, eg vet ikke helt hva jeg skal gjøre, jeg driver med ballett og det er det jeg vil sats på og for meg har skole aldri vert noe jeg trives med, jeg går der bare fordi jeg føler jeg må, så for meg er dagene ganske tunge fordi jeg ikke vet hva jeg vil og jeg stresser ganske mye for å vere bra nok og gjøre det bra nok, og måtte prestere både på skole som jeg egt ikke bryr meg om, men også på ballett sliter meg mye ut. Eg snakker helst ikke om ting, men mamma og familien blir ganske beskymra og for meg er det slitsomt, jeg føler ikke får til å puste og klarer ikke vere i samme rom som mamma. Føler de gjør ting større enn de er og spør om teite ting, eg føler de ikke forstår. Jeg liker best å finne ut ting selv å holde ting inni meg, men nå vet jeg aldri hvor jeg skaø gjøre av meg og om det noen gang blir bedre, føler bare uansett hva jeg gjør blir det ikke slik jeg vil og jeg ikke får til det jeg ønsker. I tilleg føler jeg at jeg får press på meg fra alle steder og at ingen forstår.

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer