Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hvordan kan jeg bli sterkere?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente på 13 år som driver med turn. Det har jeg gjort siden jeg var 4 år. Det er veldig mange som sier at jeg er sterk. Når jeg får høre om det blir jeg veldig glad og tenker på det lenge. Jeg strammer ofte armene mine foran speilet. Det gir meg motivasjon. Men jeg vil bli enda sterkere! Så helt i fra 2019 startet har jeg hver dag gjort litt styrke slik st jeg kjenner det i armene mine. Men hjelper det for å bli sterkere? Og hvor lang tid tar det før man kan se det? Jeg sliter litt med diverse ting utenom som sosial angst og depresjon. Men så føler jeg det hjelper å gjør beinhard styrke for å ikke tenke på det eller å prøve å blir kvitt det.

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer