Hopp til hovedinnholdet

Burde jeg ha dårlig samvittighet for å ha sendt dirty mld?

Jente 18 år
 

Spørsmål

Hei. For ca 2 år tilbake hadde jeg en såkalt kompis som tydeligvis catcha feelings. Han hadde dame da. Vi var sammen før, men ikke noe jeg anser som seriøst, og derfor ikke min ex. La oss kalle han G. G sendte dirty mld til meg og jeg sendte noen tilbake. Etterhvert kom det en annen gutt inn i livet mitt, E. Vi hadde ikke møttes f2f, og hadde kun pratet i snap i litt over en uke. E var skikkelig snill og god, men jeg kjente han ikke så godt på d tidspunktet. Jeg pratet derfor videre med G og sa at jeg prata med E. G ble sjalu selv om han hadde dame. Vi avslutta vennskapet siden jeg mente det ble feil om jeg skulle gjøre noe, G ville ha sex. Jeg gjorde aldri noe med G bortsett fra dirty mld. Er idag sammen med E(vi har møttes og alt, flere ganger, møtt foreldre og) men E vet ikke om dette. Har ikke kontakt med G idag, ser han fortsatt er med samme dame. Burde jeg ha dårlig samvittighet for å ha sendt dirty mld til G før jeg møtte E f2f og vi kun hadde pratet i litt over ei uke?

Besvart 28.02.2019 12:55
 

Svar
Hei!

Slik jeg forstår det så hadde du en kompis, G, som hadde følelser for deg. G hadde på det tidspunktet kjæreste. G sendte dirty melding til deg og du sendte tilbake. Så kom E inn i livet ditt, først på snap. Samtidig som du snappet med E pratet du også videre med G. Nå er du kjæreste med E og har avsluttet vennskapet ditt med G. E vet ikke om at du har sendt dirty meldinger med G tidligere.

Jeg tenker at når disse meldingene mellom deg og G ble sendt før du ble kjæreste med E, trenger du ikke å ha dårlig samvittighet for det. Det hadde kanskje vært annerledes om du og E hadde møttes ansikt til ansikt og startet på et forhold og du samtidig hadde sendt dirty meldinger til G. Men det har du ikke gjort.

Hvis dette er tanker som plager deg så kan det jo være godt å si det til E. Det viser jo at du ønsker å være ærlig og si noe om at du tenker litt på at det var dumt. Men det har jo ikke påvirket E på noen måte.

Hvis du er bekymret for at G skal misbruke bildene/meldinger fra deg kan du be han slette dem.

Jeg håper dette var til hjelp for deg!

Vennlig hilsen helsesykepleier

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Samvittighet, en fin ting?

Samvittightet (colourbox.com)

Samvittighet er noe vi kjenner inni oss, en følelse eller tanke om hva som hjelper oss med å skille på hva som er rett og galt.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Psykisk / følelser
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om psykisk / følelser