Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg har drevet med selvskading, greier ikke slutte og har det vanskelig nå.

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har drevet med selvskading siden sommer i fjor, og jeg greier ikke slutte. Jeg skal snart konfirmeres, og det ser jeg egentlig ikke frem til. Jeg gruer meg til sommeren for da vil de komme til å se arrene jeg har på håndleddet. Jeg har prøvd å snakke med helsesøster men hun sa at hun kom til å si det videre til foreldrene mine, så da ombestemte jeg meg. Jeg har en venn som selvskader også, og hun har fortalt meg at hun har prøvd å ta livet sitt flere ganger. Hun sier hun har sluttet med det, men at det ikke ble bedre. Jeg har bare glidd lenger og lenger vekk fra foreldrene og familien min nå i det siste. Nå bor jeg mer med mamma, siden jeg ikke liker å bo med pappa Pia kjæresten hans. Hun har forskjellsbehandlet meg og lillesøsteren min, med at datteren hennes fikk alt hun ville, mens vi ikke fikk noe. Jeg har bare lyst til å være hjemme hele tiden, jeg blir redd av og til når jeg er i byen. Jeg vet ikke helt hvorfor, deg bare er sånn. Da får jeg lyst til å løpe hjem/gjemme meg.

account_circle
AKTUELT NÅ

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer