Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hva skjer om jeg forteller om at jeg snuser og drikker alkohol?

account_circle

SPØRSMÅL

æ visste ikke kor æ sku skrive detta men; æ har selvmordstanker, er deprimert, har prøvd å ta livet av meg og kutter. dette vet sosiallæreren på skolen (skal til BUP). det de ikke vet er at jeg snuser og har tenkt å begynne å røyke og jeg har tatt med alkohol på skolen en gang og drikker gjerne ved sjansen. jeg lurte på om jeg forteller dette, hva som kan skje? burde jeg fortelle det? og ja egt bare det.

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer