Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Sliter med å slutte å tenke vonde tanker fordi jeg ikke har noen å være med

account_circle

SPØRSMÅL

Har nylig stilt spørsmål og fikk svar, koden er b8057. Hovedgrunnen til at jeg tar kontakt med ung.no er fordi det er en anonym tjeneste hvor jeg kan spørre om det jeg vil, uten at noen vet hvem jeg er. Jeg er ganske sjenert og blir lett flau hvis det er samtaleevner som jeg egentlig ikke vil snakke om. Derfor spør jeg heller anonymt, fordi jeg er usikker. Jeg sliter veldig med å avkoble fra vonde tanker, fordi jeg ikke har noen å være med. Jeg har kun "skolevenner (noen som jeg er med i friminuttene) men har ingen egentlige venner, selvom jeg skulle ønske jeg hadde noen. Jeg har heller ikke type, og jeg har så lyst på en, huff. Men jeg sliter sosialt og er ganske sjenert og sier alltid de feile tingene...

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer