Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Lå med mann på 44 år da jeg var 15, anmelde?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg føler jeg har et moralt og etiskt dilemma. Når jeg var 15 år hadde jeg sex med en mann på 44år. Jeg sa til han at jeg var 16år og han sa til meg at han var 22år. Jeg slet virkelig med meg selv etter denne hendelsen. Jeg har aldri vært så redd i livet mitt som jeg var etter den hendelsen. Nå står jeg ovenfor et dilemma. Burde jeg politianmelde saken, eller blir det feil? Ja jeg led mye på grunn av det som skjedde , men jeg ba om det selv. I like vell var jeg under 16år, men det viste ikke han, men burde han kanskje vist det? Han møtte meg jo på nett og hvem ville vel tatt sjansen på å møte en 16åring på kvelden i en bil? Føler jeg har et ansvar for å anmelde, men føler også på det at jeg ikke ønsker å ødelegge livet til denne personen. Han jobber tross alt med noe som er med på å hjelpe samfunnet. Jeg er personlig kristen og mener i utgangspunktet at alle mennesker skal tilgis om de anger på en handling. Har dere noen råd. Eller forblir det et dilemma? Anmelde eller ikke?

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer