Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hva skjer hvis jeg hadde drept eller skadet noen?

account_circle

SPØRSMÅL

Ka hadde skjedd om eg hadde drept mamma forxempel? elle prøvd elle noen andre? mn hadde flere ganger trua me det te barnevere? e ikke syge elle någe ikke si att eg ska snakka me noen eg har selekiv mutisme men eg har det helt fint eg bur ikke hjama da det e bra bare spør e nysjerige om det ideheltat hadde sjedd någe for d e jo ikke min feil att eg vill men eg lige ikke mamma og barneverne høre ikke på meg og moe må eg jør men vil folk forstå di hjaffal og pappa e helt ok mn ikke hos han bu ege helt super ka hadde sjedd om eg hadde knivstak en ansatt her? det hadde ikke sjedd någe for eg har jo låv og gjør det mot di for di valkte jobben sjøl ege på sykehus ein stund ingen andre eg kan spør hele pga seletiv greiene spør bare for nysjerigheten sjull ikke någe politi eg har d bra folott

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer