Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hvordan kan jeg få hjelp til å flytte ut hjemmefra?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente på 18 år som sliter en del psykisk, i tillegg har jeg det ikke så bra hjemme og føler jeg virkelig har behov for å flytte hjemme fra så snart som overhode mulig. Foreldrene mine vil ikke at jeg skal flytte ut så det er en ting, en annen ting er at jeg går påbygg og tjener langt fra nok til å kunne ha rå på egen hånd til en plass å bo. Uansett jeg trenger virkelig å flytte ut, jeg har en del sosial angst og behøver å være alene, jeg tror derfor ikke et kollektiv er en så lur ide heller. Jeg har ikke peiling hvordan jeg skal gå fram for å få dette til å skje, og jeg trenger hjelp til å finne ut av hvordan jeg skal løse dette. Takk på forhånd!

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer