Jeg er så lei meg, hva kan jeg gjøre? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Jeg er så lei meg, hva kan jeg gjøre?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Vet at dette høres helt teit ut men, før så bodde broren og søstera mi hjemme. Siden de har blidt eldre har de flyttet pga studie. Nå i det siste blir jeg så lei meg når jeg tenker på at de ikke er hjemme at jeg faller sammen. Jeg merker også at jeg blir veldig lei meg av andre små ting som f.eks. Venner som før var bestevennene mine. Det er helt vilt! Og når jeg blir lei meg så mener jeg ikke sånn lei seg man blir av filmer eller bøker. Jeg klarer ikke å komme meg ut flere av dagene når dette skjer, jeg blir bare sittende inne. Har også merka at dette har gått utover hvor fort jeg blir sinna. Hva er det som skjer med meg? (Føler ikke på dette hele tiden)

account_circle
AKTUELT NÅ

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

Les mer

Opplever du vold hjemme?

Noen opplever at hjemmet er et sted der de er redde, må være på vakt og passe på hva de sier og gjør. Sånn skal det ikke være.

Les mer

Hvorfor stjeler jeg? Og hvordan kan jeg slutte?

Vi vet jo alle at det ikke er lov å stjele, og at vi bare får dårlig samvittighet etterpå. Men så gjør vi det likevel. Hvorfor det? Og hvordan kan vi slutte?

Les mer