En krangel har gjort det vanskelig mellom broren min og meg, gutt 17 år Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

En krangel har gjort det vanskelig mellom broren min og meg, gutt 17 år

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg føler meg helt psykopat og gal og er redd nå. Fordi broren min og jeg kranglet skikkelig. Jeg HATER å ta feil, og jeg fortsetter bare og gjør ting værre når jeg vet jeg har feil. Det gir meg ofte veldig trøbbel. Broren min som er mye eldre og jeg begynte å "slåsse"(ikke noe sånn farlig eller alvorlig. Ingen slo hardt eller noe). Mennså tok han et grep rundt halsen min, og jeg fikk vondt i adamseplet. Og jeg vet ikke hva det var, men jeg bare klikka helt. Og brølte og fikk panikk, og det klikka helt for meg. Også begynte jeg å påstå at han tok kvelertak og at han kunne drept meg og sånn. Det førte til at han ble kjempe sint og sikkert såret. Så han kaller meg psykopat, bipolar og slike diagnoser og han sa at vi er ferdig, og at han ikke vio ha noe med meg å gjøre lenger. Og han tar opp gamle hendelser. Det sårer meg, fordi jeg er redd for at jeg er psykopat, eller bipolar. Jeg vil jo ikke være det. Og den hendelsen der jeg klikka helt, får meg til å tro det selv. Jeg er redd

account_circle
AKTUELT NÅ

Ensom? Tips til å bli tryggere sosialt

Det er helt vanlig å føle seg ensom innimellom. Men hvis du ofte føler deg ensom, kan det bli vondt og vanskelig. Å bli tryggere i sosiale sammenhenger kan hjelpe deg å skape gode relasjoner med andre.

Les mer

Gutter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 11 og 15 år starter det for gutter. Men det er store forskjeller.

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer