Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hei.. har drevet på med selvskading en god stund nå. Jeg skader meg selv med kniv til jeg blør, og slår gjerne hender i borer eller vegger for å få vondt.

account_circle

SPØRSMÅL

hei.. har drevet på med selvskading en god stund nå. Jeg skader meg selv med kniv til jeg blør, og slår gjerne hender i borer eller vegger for å få vondt. Det er egentlig litt flaut å gå uten genser hjemme for dem ser jo kuttene.. Jeg er ikke sikker på hvorfor jeg velger å skade meg såpass som jeg gjør .. På ca 3 uker kunne jeg telle at jeg hadde 20 kutt på armen. Har psykologtimer men det er ikke jeg som snakker da. det er psykologen. Ei venninde av meg har det også sånn.ps.Det er ikke så ille som før egentlig,da planene mine var å skade meg mest mulig når jeg flyttet ut og sont. hva kan man gjøre? Burde jeg i det hele tatt å fortelle mine planer til psykologen,vil han forstå? Jeg har fått tips til hvordan jeg kan skade mg uten å få sår,men velger å ikke gjøre det sånn...
account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer