Hopp til hovedinnholdet

Ingen ting frister meg å gjøre. Har også litt problemer hjemme.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, er vel egt ikke noe spm men trenger egt bare å få det ut. Jeg har mange hobbyer som jeg elsker og har lyst til å leve av disse. Men jeg synes alt jeg gjør er( jeg veit egt ikke, ikke kjedelig men, jeg klarer ikke å Beskrive følsen men det vare knyter seg inni meg) hvis jeg ikke har noe å gjøre en dag lurer jeg på hva jeg vil gjøre og egt ingen ting frister meg å gjøre. Alt er bare off og ønsker meg bare bort i perioder. Ikke dø men som å sove at alt bare er svart og jeg ikke er tilstede. Har også noen plager hjemme, (bor på internat men er hjemme i helgene) ( mamma, pappa er skilt). Blei sint på stemora mi en gang også sa pappa at jeg bodde deg og at jeg skulle få komme å gå som jeg ville( mellom mamma og pappa). Men nå sier han til mamma at jeg ikke får lov å være der fordi vi har annenhver helg. Og da er det fast satt. Åå

SVAR

Besvart 18.03.2020 10:52:30
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Har du slitsomme tanker, grubling og tankekjør?

Grubling er når vi tenker på det samme igjen og igjen og ikke finner en løsning. Tankekjør er når det kommer mye tanker på en gang som gjør deg urolig eller sliten i hodet. Her får du råd som kan hjelpe.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
account_circle