Hopp til hovedinnholdet

Jeg e blitt usikker av at foreldrene mine kranglet så mye før det ble skilt

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Jeg er i en vanskelig tid nå.Mamma og pappa skilte seg to uker før alt det som skjedde med corona osv.Jeg har det ikke bra.Jeg er veldig glad for at de slo opp fordi de har kranglet så lenge jeg kan huske.Og det tror jeg har gjort meg veldig usikker.Jeg er usikker på meg selv.Om jeg gjør det riktige.Om andre er snille med meg.Om de andre sier er greit.Om jeg oppfører meg normalt. Jeg vet dette er et ‘’vanlig’’ ungdomsproblem,men dette begynner virkelig å gå inn på meg.Og jeg er så redd for at jeg skal bli en usikker og forvirrende mor.Høres kanskje rart ut men jeg vil ikke være den personen som ikke har det bra. Og er dette egt så ille? Eller er det bare jeg som overdriver. Jeg blir også sur når andre snakker fordi jeg syntes de r dumme av en rar grunn og det er et slit Hvordan kan jeg leve med alle disse greine uten å virke psykisk syk.Andre får det jo til, hvordan gjør jeg det.Eller gjør jeg det.Dette ble rotete men jeg er desperat nå så lei av mental breakdown Tusen takk

SVAR

Besvart 18.05.2020 23:10:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
account_circle