Hopp til hovedinnholdet

Jeg har det vanskelig hjemme, men klarer ikke å åpne meg for noen.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har det vanskelig hjemme. Hver gang jeg prøver å forklare hvordan situasjonen er blir det bare feil. Det er ingen som forstår. Jeg har prøvd å ta det opp med foreldrene mine, men det går ikke. Det er vondt å snakke om det. Jeg har lyst til å snakke med helsesøstera på skolen om det, men det er vanskelig å åpne seg. Jeg vet heller ikke hva jeg skal si fordi jeg klarer ikke å beskrive hva som skjer hjemme. Alt blir bare helt kaos i hodet mitt når jeg prøver å tenke på det. Jeg har snakket med helsesøstera, lærere, leger og bup mange ganger, men jeg klarer aldri å si det. Det jeg sier blir bare feil også forstår de ikke hva som egentlig skjer. hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 21.05.2020 21:05:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
account_circle