Hopp til hovedinnholdet

Lurer på om jeg har sosial angst men fikk avslag på henvisning til BUP.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

var hos legen i juni. var der pga sosial angst. bestevenninna mi tror jeg har det, og mamma vet hvordan jeg er sosialt. men hun undervurderer det for mye. jeg selv er litt usikker. jeg fikk henvisning til BUP, men ble avslått fordi det ikke kom alvorlighet grad av det, heller ikke hvordan dette er i skoletiden. jeg trodde han skulle spør meg om skolen, for jeg fortalte bare om på fritiden. men så sa han *da sender jeg henvisning til psykolog* så jeg forventet at han trengte det han ville ha siden han ikke spurt noe mer. jeg skrev på ung.no og etter jeg dro til legen om hvordan jeg har det, begge gangene sa dere jeg har en del symptomer på det, og at jeg ikke trengte ha alle symptomer på det for å ha det, for det var noen jeg ikke hadde, men jeg vil liksom ikke tilbake fordi jeg syns det er flaut, og Spess hvis jeg blir avslått igjen, hva bør jeg gjøre. det er veldig irriterende når alle drar på små fester med folk jeg ett kjenner, men jeg takler det ikke så ender opp hjemme alene mye.

SVAR

Besvart 01.11.2020 17:37:41
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sjenert eller sosial angst?

Føler du deg nervøs og anspent rundt andre? Det er vanlig å være sjenert, men når det er til hinder i hverdagen kan det utvikle seg til sosial angst.

 

Les mer
attach_file

Angst

Ordet "angst" brukes ofte om frykt som kjennes sterkere enn det man kan forvente i situasjonen. Ofte kjenner man ulike sterke, kroppslige reaksjoner. Det finnes god hjelp for alle typer angstlidelser.

 

Les mer
account_circle