Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hvordan kan jeg slutte å være så sjalu?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei (viste ikke hvor dette passet best da dette kan gå under tre katogorier) jeg er 16 år og trenger litt hjelp. jeg er sammen med en gutt som er snart 17 år og vi har vært sammen litt over 1. år. vi har det utrolig fint sammen og jeg har ingenting å klage på. vi elsker hverandre og er veldig like i personlighetene. vi er begge veldig imot utroskap og voldtekt osv. og jeg har aldri møtt en så nydelig person som han før. til tross for alt dette så klarer jeg fortsatt å lage diskusjoner som gjerne skulle vært ungått. alle handler om at jeg er livredd for at han skal være utro, finne noen bedre eller gå lei av meg. jeg har utrolig dårlig selvtillit og jeg blir desverre utrolig raskt sjalu, selv om han bare har vært i et tidligere forhold (som ikke var seriøst og det ikke var følelser innblannet) og han var jomfru da vi ble sammen. men for ikke så lenge siden hadde jeg to drømmer kort tid etter hverandre. en om at han hadde vært utro (uten å bry seg det minste om meg) og en om at han hadde ligget med søstra mi og mange andre(forsåvidt før vi ble sammen). jeg har snakket med han om alt sammen, og vi snakker alltid med hverandre om det er noe som plager oss, men jeg klarer bare ikke få disse tankene til å slutte. jeg stoler egentlig på han, men hjernen min disker opp disse tankene mot min vilje. går ofte rundt og er direkte deprimert om det holder på for lenge. det skal ikke mer til enn at han står med en jente jeg ikke kjenner å bare snakker så blir jeg døds sjalu. mye av dette pga en hendelse hvor en jente jeg ikke kjenner satt på fanget hannes i byen. jeg skulle egentlig hjem med en gang men tok en tur innom byn og så dem... det plager meg til den dagen i dag. selv om han sier hele tiden at han ikke tenkte og at han angrer så sykt. men jeg klarer bare ikke slutte å være sjalu. men til poenget. jeg hadde blitt utrolig glad om du kunne hjulpet meg med noen tips om hvordan jeg kan slutte å være så sjalu. vil ikke at det beste som noen gang har hendt meg skal bli ødelagt av noe så dumt..

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer