Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten min sier at han ikke ser på andre jenter, burde jeg stole på han?

Jente 17 år
 

Spørsmål

hei, jeg er ei jente som er så sjukt sjalu. aner ikke om dette handler om sorg. men jeg har en kjæreste som kikket på jenter i starten av vårt forhold, å tenkte at dem var pene og tenkte ekle tanker om dem osv. nå så har jeg snakket med han om det, å han sier han aldri ser på porno, eller aldri ser på bilder av jenter og tenker dem er pene osv... for meg så virker det for godt til å være sant. å så klart er alle gutter forskjellige. men de fleste gutter skjuler at dem ser på damer å juger for kjøresten sin. burde jeg stole på han? aner ikke hva jeg skal gjøre!! trenger svar fort! hilsen en frustrert jente på 17!!!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

 

Selv om man er i et forhold så kan man jo fortsatt synes at andre jenter/gutter er pene/kjekke. Jeg tror at hvis man er i et forhold og føler at man må holde seg helt unna å se på andre jenter til og med, så føler man seg fort fanget. Det han mener er nok heller at han ikke ser bevisst etter damer når han er sammen med deg. Han legger nok merke til damer og ser om de er pene eller ikke, men det er det jo ikke noe galt i.

 

Det er greit å reagere hvis kjæresten flørter åpenlyst med andre jenter, men jeg tror ikke det er lurt å lage krangler av småting som ikke betyr noe. Jeg synes absolutt du skal stole på han. Han har ikke gjort noe som tilsier at du ikke skal gjøre det.


Mvh Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sorg og krise
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sorg og krise