Hopp til hovedinnholdet

Jente, 13, gråter hele tiden.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei ;) jeg vet ikke hvorfor men jeg gråter hele tiden. det har jeg gjort siden 2 eller 3 klasse og nå går jeg i 8 klasse. jeg vil ikke gråte men de bare kommer av seg selv. jeg prøver å ta meg sammen og tenke nei ikke gråt det blir jo være. jeg har blitt mobbet for det i 2 år (4 og 5) lærerene hadde ikke merket noe sier de. ja men nok om det. jeg har snakket med kontaktlærer og hjelpelærer og helsesøster, vener og familie. min hjelpelærer er i hele klassen, og hun har sagt at jeg bare skullle gå ut på gangen. da gjorde jeg de men da holdte jeg på å få anmerkning. jeg har fått kjeft av mine foreldere og da blir jeg mer lei meg. jeg vet ikke hvordan jeg skal få stoppet det. Og hver gang jeg begyer å gråte så blir jeg rød i ansiktet og bare tenker negativt. dette skjer omtrent hver dag. og når jeg snakker om det så begyner jeg også å gråte. please svar<3 <3 klemm "grinerungen"

SVAR

Besvart 16.12.2012 22:51:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
attach_file

Hjelp deg selv ut av depresjonen

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan du tenker. Én måte å mestre depresjon på kan være å utforske og avsløre den negative og urealistiske tenkningen, og så lære seg å korrigere tanker og bytte dem ut med realistiske. Her er tipsene du trenger.

 

Les mer
account_circle