Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hva er galt med meg?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har så utrolig mange følelser inni meg, så mye på en gang, og jeg føler at nå har det blitt akkurat litt for mye til hva jeg klarer å takle, og sender derfor inn noen tanker i håp om å få litt hjelp, få litt orden i hodet mitt. Alt i alt lurer jeg vel egentlig på "hva er galt med meg?". Hele tiden går jeg rundt og er redd. Uansett hvilken situasjon jeg befinner meg i, kryper det seg en slags redsel opp etter ryggen min. Jeg er redd for at mine foreldre skal skille lag. Jeg er redd for at det skal skje noe med noen jeg er glad i. Jeg er redd for at det skal skje noe med meg selv. Jeg er redd for å miste vennene mine. Jeg er redd for å ikke prestere bra nok på skolen. Jeg er redd for å ikke være bra nok. Jeg er redd for fremtiden, for eksamen på skolen, for at det ikke skal bli noe av meg. Hver dag når jeg kommer hjem igjen fra skolen er jeg helt utslitt. Alt av krefter har blitt brukt på å holde masken, og være sterk ovenfor de på skolen. Det første jeg gjør når jeg kommer hjem er alltid å sette meg på badegulvet, inni en krok, med lyset slukket og gråte alt av følelser ut. Her sitter jeg i en times tid før jeg tar meg sammen og frisker opp ansiktet til normalt før foreldrene mine kommer hjem - slik at de ikke skal tro at noe er galt. For det er det jo ikke. Ikke for omverdenen. Det er litt vanskelig å forklare. Å skrive. Dette er første gang disse tankene i det hele tatt har forlatt hodet mitt, så blir derfor litt rotete, litt uoversiktelig når jeg prøver å få noen til å skjønne. Men, da spør jeg igjen, med et rop om hjelp, hva er galt med meg?

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer